Welke gegevens worden naar Facebook verzonden als ik een site via de knop Vind ik leuk bezoek?
Als je bent aangemeld bij Facebook en een website met de knop Vind ik leuk bezoekt, stuurt je browser ons informatie over je bezoek. Omdat de knop Vind ik leuk een stukje Facebook is dat is ingebouwd in een andere website, stuurt de browser informatie over het verzoek om Facebook-inhoud te laden op die pagina.
We slaan een deel van deze gegevens op om te helpen je een persoonlijke ervaring op die site te kunnen aanbieden en onze producten te verbeteren. Als je bijvoorbeeld naar een website met de knop Vind ik leuk gaat, moeten we weten wie je bent om aan te kunnen geven wat Facebook-vrienden leuk vonden op die site. De gegevens die we ontvangen, omvatten je gebruikers-ID, de website die je bezoekt, de datum en tijd van je bezoek en andere browsergerelateerde gegevens.
Als je niet bent aangemeld bij Facebook of als je geen Facebook-account hebt en een website met de knop Vind ik leuk of een andere sociale plug-in bezoekt, stuurt je browser ons een veel beperktere hoeveelheid informatie. Voorbeeld: omdat je niet bent aangemeld bij Facebook, heb je minder cookies dan iemand die wel is aangemeld. Net als andere sites op internet ontvangen we informatie over de webpagina die je bezoekt, de datum en de tijd, en andere browsergerelateerde informatie. We slaan deze gegevens op om te helpen onze producten te verbeteren.
Zoals in ons gegevensbeleid staat aangegeven, gebruiken we cookies om je advertenties op en buiten Facebook te laten zien. We kunnen de gegevens die we ontvangen ook gebruiken wanneer je een site bezoekt met sociale plug-ins om ervoor te zorgen dat je meer interessante en nuttige advertenties te zien krijgt.
Was deze informatie nuttig?
Gerelateerde artikelen